Nem volt mindenütt békés a karácsony. Egy 23 éves helyi férfi közlekedett a Sióagárdról kifelé vezető úton december 23-án az esti órákban, amikor letért az úttestről, és nekiütközött egy beton hídgyűrűnek. A sofőr nem használta a biztonsági övét, súlyosan megsérült a balesetben.

Egy 46 éves alsónánai férfi közlekedett autójával szenteste Sárpilis belterületén. A sofőr nem az út- és látási viszonyoknak megfelelően választotta meg a sebességét. Kidöntött egy jelzőtáblát és az út melletti árokban felborult. A balesetet megelőzően a jármű vezetője nem használta a biztonsági övét, súlyosan megsérült.

Karácsony első napján délelőtt egy autós a 65-ös főúton Iregszemcse irányába haladt, amikor egy autó előzésébe kezdett, de nem mérte fel megfelelően a szemből érkező kocsi távolságát. A szemből közlekedő autós csak vészfékezéssel tudta elkerülni a frontális ütközést. A jármű vezetője a vészfékezés miatt azonban elvesztette uralmát a kocsi felett, és az előzött autónak csapódott. A balesetben ketten könnyebben sérültek meg.