Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Minnesotában egy szenátor az ágyban lezserül fekve, félmeztelenül szavazott egy olyan Zoom-ülésen, mely normál keretek között egy rutinszerű törvényhozási bizottsági ülés lett volna.

Pillanatok alatt a közösségi média sztárja lett Minnesota állam egyik szenátora, aki egy rendhagyó Zoomon keresztül megtartott ülésen az ágyban fekve, félmeztelenül szavazott.
Az eseménynek normál keretek között egy rutinszerű törvényhozási bizottsági ülésnek kellett volna lennie.

Az azóta a YouTube-ra is feltöltött videón az East Bethelben élő Calvin Bahr republikánus szenátor látható egy rövid ideig, ahogy éppen szavaz – a háttérben egy School House Rock “I’m Just a Bill” képpel – a törvényhozási ellenőrző bizottság hétfői Zoom-ülése során:

Bahr valószínűleg rájött, hogy lazaságát mások is látták a kamerán, így gyorsan kikapcsolta azt, ezután pedig már csak a nevét lehetett látni az egyébként fekete képernyőn.

Noha Bahr nem kívánt nyilatkozni az ügyben, a Minneapolis Star Tribune beszámolója szerint a szenátus szóvivője elárulta, hogy a szenátor teherautó-sofőrként is dolgozik, a szavazás előtt pedig egészen hajnali 4:45-ig dolgozott, majd lepihent a hétfői ülés előtt.