Az ünnepi készülődés első lépése az adventi koszorú első fényének meggyújtása. A sportcsarnokban 3 mérkőzéssel várják az sajátos módon ünnepelni vágyókat és a sportrajongókat. A Szekszárdi UFC férfi csapata, a Fekete Gólyák kézilabda csapat és az Atomerőmű KSC Szekszárd játszanak egymás után zsinórban. Nem fog unatkozni, aki eljön!

A Szekszárdi UFC férfi csapata kezdi a küzdelmek sorát 13 órakor a Ceglédi VSE ellen, akik három hellyel állnak a szekszárdiak mögött a NB III Közép csoportjában. Fontos lenne számukra a buzdítás, hogy minimum 3 pontos győzelem születhessen. Ez a mérkőzés fogja zárni az őszi szezont.

A Fekete Gólyák együttese is utolsó hazai meccsét játssza 15 órától a DKKA U22-es csapat ellen. A kézilabdás lányok vezetik a tabellát az NB II Dél-Nyugat csoportjában és szeretnék a 2021-es évet újabb győzelemmel zárni sok néző és szurkoló jelenlétében.

Az Atomerőmű KSC Szekszárd zárja a mérkőzések sorát 19 órakor, amikor rangadót játszik a DVTK ellen a kosárlabda női NB I “A” csoportjában. Zseljko Djokics csapata az évben rendesen kitett magáért, a játékosoknak több helyen, több sportsorozatban is helyt kellett állni. Vasárnap a nemzeti bajnokság hibátlan sorozatát szeretné folytatni a 9. forduló mérkőzésén.

Gyere el és szurkolj Te is a csapatoknak!