Felsőtárkányban zajlott a Steel Challenge Central European Open (gyorsasági fémcéllövészet) 2021.szeptember 04-05-én. Ez volt az első hazai nemzetközi steel verseny, melynek keretében az országos bajnokság is lebonyolításra került 8 nemzetközi pályán, színvonalas rendezéssel és ahonnan Dr. Eördögh Attila rendőr főhadnagy három Országos Bajnoki címmel tért haza.

Eredményei:

– Nagykaliberű puska open (PCCO) overall I. idő: 71.84 (a verseny legjobb összidejével, új egyéni csúccsal)

– Kiskaliberű puska open (RRO) overall I. idő: 77.80

– Kiskaliberű puska nyílt irányzék (RRI) ovearall I. idő: 86.02

"A három nemzetközi eredmény egyben a három országos bajnoki címet is jelentette. Köszönöm mindazoknak akik bármilyen formában segítették a felkészülésemet, továbbá a verseny szervezőinek a lebonyolítást, és a versenytársaknak a vidám hangulatot!"

– írta Dr. Eördögh Attila a facebookon.

Mindhárom eredményt a teljes mezőnyt magában foglaló overall kategóriában sikerült megnyernie.

Rendőrként is kiemelkedő

Dr. Eördögh Attila rendőri hivatását a Dombóvári Rendőrkapitányságon kezdte közalkalmazottként. 2013 októberében került át a Szekszárdi Rendőrkapitányság állományába, azóta a Bűnügyi Osztályon nyomozóként, majd 2019. március elsejét követően kiemelt főnyomozóként teljesít szolgálatot.

Mind a korábbi, mind a jelenlegi beosztását nagy fokú szakmai odafigyeléssel, kiemelkedő színvonalon látja el. Közterületi munkája példaértékű, intézkedései jog- és szakszerűek. A jogszabályismeretét folyamatosan frissíti, a megszerzett elméleti ismereteit hatékonyan alkalmazza gyakorlati munkája során. Kapcsolattartó képessége átlag feletti, kiváló munkakapcsolatot tart a társszervekkel, valamint a lakossággal. Magatartása tisztelettudó, lakókörnyezetének megbecsült polgára. Évek óta végzett eredményes tevékenysége nagymértékben hozzájárult Szekszárd város és a környező tanyavilág biztonságának javításához.

2021 májusában díjat vehetett át

A Szőlő-Szem Mozgalom Civil Bűnmegelőzési Egyesület már évek óta különdíjjal jutalmazza a szekszárdi tanyavilág biztonságáért sokat tevő rendőröket. Ezt a különdíjat 2020-ra vonatkozóan Dr. Eördögh Attila rendőr főhadnagy érdemelte ki.