Két csonka szezont követően végre elindulhattak idén szeptemberben a Diákolimpia versenyek és remélhetőleg folytatódhatnak is. A szekszárdi Baka István Általános Iskola növendékei ugyanis egymás után hozzák a szebbnél szebb eredményeket a Diákolimpia elődöntőin.

2021.11.25-én a IV. korcsoportos futsal csapat első helyezett lett a Városi Futsal Diákolimpián, így bejutott a megyei fordulóba. Felkészítő tanár Enyedi Attila.

November 29-én szintén a Diákolimpia városi fordulóján vett részt 8 alsó tagozatos tanuló és mutatta meg úszó tehetségét. A versenyt a Pécsi Tudományegyetem helyi uszodájában tartották zárt keretek között. A megyei fordulóra az egyéni számok 1. és 2. helyezettjei jutnak tovább, vagyis Fehér Laura, Fehér Lilla, Plesz Hanga és Szentendrei Szaffi.

A Bolyai Anyanyelvi Csapatverseny is gyönyörű eredménnyel zárult. Az iskola 7.b osztályos tanulói a körzeti fordulóból tovább jutva az országos döntőbe végül 3. helyen, így dobogón zártak. A csapat tagjai: Karácsony Hanna, Horváth Ákos, Knapp Nimród és Stier Dániel. Felkészítőjük: Farkas Beáta