Folytatódik a Térzene program

2021 júliusától a városok, községek nyitott és zárt tereit élő ingyenes klasszikus zenével töltik meg rendszeresen a művészek, amely olykor nem várt élményhez juttatja az arra sétálókat. A Térzene program célja: minél több érdeklődőt bevonni a klasszikus zenei kultúra vérkeringésébe.

A zenei sokszínűség jegyében minden alkalom során változatos stílusú zenei programok hallhatók, a fellépők széles repertoárt mutatnak be, így a közönség hétről hétre új, igényes művekkel ismerkedhet meg.

Szeptemberi program:

Szeptember 11-én a Pecze Zsófi-Ladányi Gábor Duo koncertje a szeptemberi TérZene program második produkciója volt. Gyönyörű énekhang és csodálatos gitárdallamok hangzottak el az arra járók örömére.

Szeptember 16-án, csütörtökön este fél héttől a Szekszárdi Ifjúsági Fúvószenekart köszönthetjük a Béla király téri színpadon, majd szeptember 18-án, szombaton délután négy órától a Dolce Vita Klarinét Együttest a Garay téren. Szombaton este fél nyolctól pedig a Szekszárdi Gitárkvartett és vendégei „Borünnep” című produkcióját élvezhetjük a Vármegyeháza udvarán.

 

A TérZene Program támogatója az Emberi Erőforrások Minisztériuma, valamint az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő.