Kezdőlap ALISCA Alisca - Kultúra

Ragadj tollat! Pályázz, hátha másnak is tetszik

Írni jó. Ha öröm ér vagy éppen fáj valami. Vagy ha egyszerűen nyomot akarsz hagyni magad után a világban. Ráadásul használni a Bíró László találmányát a golyóstollat csupa izgalom. Csak Te és a papír… meg a toll.

Vers-és novellapályázat

A Tolna Megyei Illyés Gyula Könyvtár Vers- és novellapályázatot hirdetett. Nevezhetsz magyar nyelven írt verssel, novellával, esszével vagy kisregénnyel. Indulhatsz akkor is, ha nem Szekszárdon élsz, de csak olyan pályamunkával, ami eddig még meg NEM jelent meg. Online formában sem.

A téma SZABADON választott

A kiírók a témát nem kötötték ki, de előnyt élvez, ha a mű kapcsolódik az alábbi témák valamelyikéhez: Illyés Gyula, Könyvtár, Szekszárd és Tolna megye.

Még van időd alkotni

A pályázatodat, jelige és életkorod megadásával a adicsozsolt@gmail.com  címre küldd. Beküldési határidő: 2021. október 15., éjfél

A díjazottak értékes könyvcsomagot kapnak, a nyertes pályaművek neves előadóművészek tolmácsolásában hangzanak el 2021. november 4-én, az Illyés Gyula születésnapja alkalmából tartandó rendezvényen, a Tolna Megyei Illyés Gyula Könyvtárban.

fotó: pixabay